Verighetele sunt acele bijuterii ce au o semnificatie foarte importanta. Am auzit mereu ca verighetele sunt simbolul iubirii, inelel cu care este pecetluita unirea dintre doi oameni care se iubesc. Cu toata organizarea nuntii, niciun detaliu nu poate fi trecut cu vederea, mai ales ceva atat de important ca alegerea verighetei. Valoarea sa materiala este probabil mare, dar sentimental valoarea sa este unica. De aceea iti oferim cateva sfaturi pentru a alege verighetele visurilor tale:

Decide materialele pentru verighete

Materialul este baza inelelor si din acesta se construieste produsul final. De aceea trebuie sa decizi ce material este ideal pentru verighete.  Aurul este materialul ales prin excelenta, fiind galben, alb sau roz, de 14, 18 sau 24 de carate in functie de bugetul pe care il ai. Este important sa stii ca puritatea aurului nu este intotdeauna un avantaj. Cu cat are mai multe karate, cu atat produsul va fi mai maleabil, adica cu atat probabilitatea de a suferi zgarieturi sau deformari este mai mare.

Daca aurul nu este tocmai unul dintre materialele tale preferate sau bugetul nu o permite, exista si alte variante precum argintul, platina si titanul, care sunt elemente din ce in ce mai folosite si sunt o alegere buna pentru viitorii miri. Tu decizi care este materialul care se potriveste cel mai bine posibilitatilor si gusturilor tale.

Marimea verighetelor este importanta

Nu ar trebui sa fie prea stramte si incomod de purtat, dar nici prea mari pentru ca risti sa le pierzi, iar niciuna dintre cele doua optiuni anterioare nu ar fi buna. Bijutierul te poate ajuta sa afli dimensiunea exacta a degetelor tale.

Defineste stilul si alege designul inelelor

Stilul pe care il au aceste inele este decisiv in alegerea designului. Acesta este un element care va identifica ca si cuplu. Este important sa definesti forma ca prim pas, indiferent daca este rotunda sau patrata asa cum este in tendinte mai nou. Suprafata plana sau rotunjita si diferitele finisaje sunt si ele lucruri ce trebuie luate in considerare. In ziua de azi vei gasi piese incredibile. Verighetele disponibile au reliefuri deosebite, estetica minimalista, incrustatii unice, chenare, luciu, amestecuri de materiale, pietre. Imagineaza-ti cum arata aceste opere de arta pe degetele voastre o viata intreaga!