Daca tatal sau bunicul tau a avut inspiratia sa cumpere, cu multi ani in urma, un dulap metalic pentru depozitarea uneltelor, cu siguranta ca acesta se afla si acum in casa, la fel de rezistent ca in prima zi.

Daca insa nu ai mostenit un astfel de obiect de mobilier de la inaintasi, nu rata ocazia de a fi primul din familie care face o astfel de achizitie extrem de importanta! Il vei folosi timp de mai multe decenii, pentru ca apoi la fel sa faca si fiii sau nepotii tai.

dulap metalic
dulap metalic

Magazinul online www.viamond.ro pune la dispozitia tuturor celor interesati diferite modele de dulap metalic: pentru depozitarea de medicamente sau substante periculoase, obiecte de curatenie, desene, harti, scule si unelte. Iata cateva dintre produsele care se remarca printr-o soliditate cu totul deosebita!

Dulap metalic pentru scule cu 3 rafturi

Produsul este fabricat din tabla de otel, cu o grosime de 0,7 milimetri si este conceput pentru utilizare comerciala si industriala. Este prevazut cu trei polite reglabile pe inaltime, fiecare dintre ele capabila sa suporte o greutate cuprinsa intre 40 si 60 de kilograme, daca este uniform distribuita. Daca se adauga si partea inferioara, asta inseamna ca obiectul de mobilier are o capacitate de depozitate de-a dreptul impresionanta, de peste 200 de kilograme!

In plus, dulapul este dotat cu doua usi prevazute cu manere si cu o incuietoare cu doua chei, precum si cu doua panouri perforate pentru unelte si scule usoare si doua sisteme de depozitare cu carlige din otel. La cresterea rezistentei si deopotriva la sporirea capacitatii de organizare contribuie cele doua tije reglabile din interiorul usilor si cele 4 carlige pentru sustinerea uneltelor si a sculelor pe panourile perforate.

Vopsit in camp electrostatic de culoare gri, produsul are urmatoarele dimensiuni: latimea de 900 de milimetri, adancimea de 400 de milimetri si inaltimea de 1.800 de milimetri. Cu o greutate neta de numai 45 de kilograme, remarcabila daca se tine cont de capacitatea sa de sustinere, este produs cu respectul urmatoarelor certificari esentiale: ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004 Environmental Management, si OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management.

Dulap metalic de joasa inaltime, cu un singur raft

Conceput pentru depozitarea uneltelor, este dotat cu o polita interioara capabila sa sustina 40 de kilograme, in timp ce suprafata superioara este prevazuta cu margine ce face posibila, de asemenea, asezarea uneltelor. Picioarele cu lungimea de 15 centimetri fac posibila curatarea spatiului de sub vestiar, astfel incat se evita umezeala si rugina.

Greutatea produsului este de numai 26 de kilograme si are urmatoarele dimensiuni: latimea si inaltimea de 1.000 de milimetri, iar adancimea de 450 de milimetri.

Vopsit cu vopsea acrilica ignifuga cu rezistenta ridicata la coroziune, este disponibil in doua nuante diferite de gri, dar la cerere sunt disponibile si alte culori: galben, portocaliu, rosu, gri, albastru si verde.

Nu irosi banii pe produse care nu rezista mai mult de cativa ani, ci alege un model de dulap metalic care se va afla la tine in casa chiar si peste o jumatate de secol!