Nunta reprezinta un eveniment unic din viata cuplului si implica o pregatire atenta si indelungata. Printre cei mai importanti pasi in pregatirea unei nunti perfecte se numara si angajarea unui cameraman nunta profesionist.

Cameramanul pentru nunta este axat in general pe partea tehnica si in final combina artisticul cu tehnicul intr-un produs special. La final cameramanul va edita tot ceea ce inregistreaza in timpul nuntii si poate oferi filmul in diverse stiluri, in functie de preferintele mirilor. Filmul poate fi in stil documentar, cinematografic, poate fi un show de prezentare a mai multor slidere, poate fi fragmentat cu texte si mesaje, totul depinzand exclusiv de viziunea celor doi miri.

Persoanele care apeleaza la un camerman profesionist nu trebuie sa dea importanta aparaturii utilizate. Un profesionist stie de fiecare data ce trebuie sa foloseasca. Cei mai multi fotografi utilizeaza in prezent camere DSLR cu avantajele si dezavantajele lor comparativ cu camerele video clasice.

In functie de ceea ce isi doreste fiecare cuplu de la filmul nuntii lor, pot alege sa filmeze cu o camera sau cu mai multe. Filmarea cu mai multe camere are avantaje considerabile comparativ cu utilizarea unei singure camere. Daca se doreste un film de nunta cinematografic, acesta nu se poate obtinte decat in filmare multicam, pentru ca doar acest tip de filmare ofera fluiditate si dinamism filmului si posibilitatea de a surprinde simultan mai multe cadre.

Inainte de a alege un cameraman profesionist, cuplul ar trebui sa verifice cu atentie portofoliul acestuia. Mirii pot solicita la prima intalnire mai multe exemple de materiale video realizate de cameraman care sa se apropie de stilul dorit de ei. In functie de calitatea materialelor oferite si de flexibilitatea de care cameramanul da dovada atunci cand sunt stabilite detaliile evenimentului si dorintele mirilor, se poate stabili o colaborare frumoasa sau se poate trece mai departe catre un alt profesionist.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here