Eforie Nord este o statiune linistita pe litoralul romanesc, ce ofera sejururi linistite preferate de familiile cu copii sau de cuplurile care isi doresc o vacanta linistita, relaxanta, departe de zgomot si agitatie. Preturile practicate de operatorii din Eforie Nord sunt mai mici decat in alte statiuni precum Mamaia, unde opulenta este la ea acasa, astfel ca devine o optiune demna de luat in considerare pentru o vacanta cu buget redus. Iata cateva tipuri de unitati de cazare in Eforie Nord.

  1. Hotelurile cu baza de tratament

Daca iti doresti sa imbini utilul cu placutul in vacanta la mare, poti cauta oferte de cazare Eforie Nord la unitati ce au baza de tratament si pot oferi si pachete de tratament balnear. Astfel, dupa o vacanta in Eforie te poti intoarce relaxat si refacut din punct de vedere fizic.

  1. Pensiuni

Cand cauti cazare in Eforie Nord si ai un buget limitat poti opta pentru cazare la pensiuni. In Eforie, sunt o serie de pensiuni ce ofera conditii optime pentru cazare la mare si pachete diversificate pentru masa, precum si alte servicii precum locuri de joaca pentru copii, gratar, Sali de fitness etc.

  1. Cazare la gazda

Daca vrei sa ai o bucatarie la dispozitie unde sa iti poti prepara singur mancarea, poti opta pentru gazarea la gazda in Eforie Nord sau poti inchiria un apartament. Astfel, poti face o vacanta la mare cu un buget redus si iti poti prepara singur mancarea.

  1. Cazare la cheie

Atunci cand te-ai hotarat in ultimul moment sa faci o escapada la mare si nu ai rezervat deja cazarea, poti opta pentru cazare Eforie Nord la cheie. Odata ajuns pe litoral, poti discuta cu proprietarii care ofera cazare la mare pe loc, poti vedea locatia inainte de a decide si poti negocia pretul pentru cazare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here