Din ce in ce mai mult, medicii si asistentele medicale poarta imbracaminte medicala colorata, iar halatele medicale albe raman un simbol al puritatii si al sperantei din trecut. Halatele medicale din zilele noastre, pot fi alese astfel incat, un medic sa arate bine si elegant la locul de munca. Principala plangere privind imbracamintea alba, este asocierea cu tendinta tesaturii de a fi transparenta.  Prin urmare, atunci cand alegi halate medicale albe, acorda atentie calitatii materialului. De asemenea, indicat ar fi, ca pea halatele medicale sa se acorde atentie si categoriei de manusi chirurgicale si manusi latex. Tesatura halatelor trebuie sa fie suficient de densa pentru a nu se vedea nimic prin ea, iar materialul sa lase pielea sa respire. O buna permeabilitate la aer este data de bumbacul natural 100% si tesaturile in amestec, care includ bumbac sau viscoza.

Lenjeria de corp

Chiar daca ai ales halate medicale din tesatura de calitate, lenjeria de culoare inchisa va straluci prin ea. S-ar putea sa fii surprins, dar lenjeria alba va fi vizibila si prin tesatura alba. Prin urmare, alege lenjerie de corp in culoarea pielii, adica bej. Aceasta se amesteca bine cu culoarea pielii si trece complet neobservata pe sub halat. In plus fata de culoarea lenjeriei, finisajul este important: benzile elastice, dantele, cusaturile etc., se vor evidentia prin tesatura halatului medical. Cea mai buna optiune este lenjerie de corp fara cusaturi proeminente, acestea fiind realizate pe masini de tricotat care tes panza rotund, fara cusaturi.

Fiecare detaliu este important

Da un plus halatului medical alb sau costumului medical, folosind diverse detalii. Pot fi butoane frumoase, benzi colorate de finisare, cusaturi decorative, broderii. Crearea unui guler ajuta la formarea unei imagini individuale. Gulerul colier este potrivit pentru stilul de afaceri. Un guler cu revere in forma de V da austeritate si oficialitate, iar gulerul sal simbolizeaza feminitatea si eleganta. Halatele medicale fara guler, arata simplu si laconic, iar alegerea corecta a formei gatului, poate evidentia avantajele corpului si poate ascundeti dezavantajele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here