Anul trecut am cunoscut o fata care facea aceeasi facultate ca si mine la Bucuresti, iar de atunci am fost nedespartiti. Totul a fost bine pana cand am terminat amandoi, iar ea a primit un job foarte bun in orasul ei de bastina. Trebuia sa se intoarca in Oradea, iar eu nu voiam sa se intample asta. Avand propriul apartament in Bucuresti, am incercat sa o covning, insa nu a vrut sa auda. Am stiut atunci ca nu mai am multe de pierdut si am decis sa vand apartamentul meu pentru a cumpara unul in judetul Bihor. Surprinzator, am reusit destul de repede sa vand apartamentul, insa m-am inteles cu cel care a cumparat sa imi dea avans o luna ca sa il eliberez.

A fost de acord, iar eu am inceput sa caut anunturi cu apartamente 2 camere de vanzare Bihor. Cautarile mele m-au adus pe un site ce parea foarte bun.

Site-ul se numeste ziarulimobiliar.ro iar intuitia mea a fost buna, caci pe acest site am gasit anunturi cu apartamente 2 camere Bihor, la preturi foarte bune. Surprins de preturile foarte mici, fata de cele pe care le stiam in capitala, am decis ca nu voi mai sta pe ganduri si voi achizitiona un apartament aproape de centrul orasului.

Norocul mi-a suras si printre zecile de anunturi cu apartamente de vanzare Bihor 2 camere am gasit si ceva care sa se potriveasca pe gusturile mele. Un apartament decomandat cu 2 camere aproape de statia de taxi si Universitate. Pretul a fost unul foarte bun, ce mi-a permis apoi sa aduc si unele imbunatatiri cu banii ramasi.

Mutarea a fost foarte simpla, iar multe se datoreaza site-ului ziarulimobiliar.ro, deoarece acestia au prezentat solutii profesioniste. in mod gratuit. Cei care vor sa se mute in alt judet pot apela cu incredere, deoarece ziarulimobiliar.ro ofera zilnic cele mai noi anunturi de pe piata imobiliara!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here