O data cu aparitia smartphone-urilor dar chiar si inainte de acestea exista o anumita clasificare a acestora, in principal dupa performante. Astfel, putem distinge 3 categorii: entry level, mid range si high end. Acestea din urma sunt cele mai performante si devin din ce in ce mai bune de la un model la altul. In general un nou model este lansat o data la un an, ca de exemplu iPhone-urile, seria Galaxy de la Samsung sau seria P de la Huawei.

Anul acesta va fi lansat pe piata Huawei P30 dar si varianta Pro, despre care se preconizeaza ca va fi la acelasi nivel cu Galaxy S10 in ceea ce priveste update-urile pe care le poate aduce. Smartphone-urile Huawei au inceput sa devina din ce in ce mai cunoscute la nivel mondial in urma cu cativa ani, castigand rapid teren. Acestea ofera o experienta de utilizare buna, au un design placut si un pret mai accesibil decat alte modele de top. Iar P30 va aduce si mai multe surprize utilizatorilor, incepand cu camerele sale foto de pe partea din spate, 3 la numar.

Dezvaluind un anumit design al telefonului si cateva specificatii generale, accesoriile specifice sunt usor de realizat si de vandut inainte ca telefonul respectiv sa apara pe piata. Astfel, putem gasi diverse huse Huawei P30 in magazinele Contakt. Am ales acest brand pentru ca ceea ce ofera ei este calitatea incontestabila si preturile foarte accesibile. Clientii au la dispozitie magazinul online dar si peste 180 de magazine pe care le putem gasi in toata tara, de unde pot fi achizitionate accesoriile GSM dorite sau de unde pot fi primite si ridicate comenzi din magazinul online.

Printre numeroasele modele de huse P30 care sunt deja existente sau care vor aparea in magazine cele mai populare vor fi fara indoiala cele de tip Book sau cele simple, din silicon sau TPU. Insa indiferent de model si de material acestea se vor simti la fel de bine imbracand telefonul si ii vor oferi protectia de care are nevoie. Chiar daca o husa de protectie acopera doar spatele telefonului, in cazul anumitor modele, asta nu inseamna ca ecranul nu este si el protejat. Asa cum probabil ca ati observat, marginile husei ies in evidenta asa ca atunci cand telefonul va cadea cu fata in jos husa va opri atingerea ecranului de suprafata de contact. Acelasi lucru se intampla si in cazul huselor Book doar ca acestea mai prezinta si partea care acopera ecranul. De la o persoana la alta un anumit model de husa este mai elegant si mai potrivit dar in magazinele Contakt oricine isi poate gasi husa preferata. Iar daca un client este inscris in Club Contakt va avea acces la noutati dar si o reducere de 50 de lei la o comanda de peste 100 de lei pe care o face pana pe 1 Martie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here