Alege rafturi depozitare de la Rafturimetaliceaz.ro deoarece rafturile metalice reprezinta unul dintre segmentele pricipale de rafturi pentru expunere si depozitare produse pentru magazinele care comercializeaza produse alimentare sau nealimentare. Datorita capacitatii mari de sustinere, a modularitatii rafturilor si a posibilitatilor nenumarate de personalizare prin adaugarea diferitelor tipuri de elemente, rafturile depozitare reprezinta produsul cel mai potrivit pentru orice spatiu comercial.

Pentru depozitarea facila si ordonata punem la dispozitia clientilor in afara de rafturi depozitare si suporturi de cosuri pentru cos magazine, utilizate cu precadere in zona caselor de marcat sau la intrarea in magazin.

Daca magazinele au culoare inguste recomandam utilizarea suportului mobil ce sustine 2 cosuri de  mana de 28 litri, dispuse vertical. Utile sunt si modelele de cosuri magazine cu maner telescopic si roti, ce pun la dispozitia cumparatorului un volum generos de depozitare si un mod facil de a cara greutati mai mari- astfel cumparatorul poate cumpara mult mai mult fara a se gandi ca are un cos prea greu de carat.

Pentru o buna fluidizare a activitatii comerciale intotdeauna recomandam achizitionarea cosurilor  magazine in concordanata cu marimea magazinului si traficul estimat.

Poti alege rafturile tale accesand rafturimetaliceaz.ro si inainte de a plasa o comanda vei afla mai multe avantaje despre rafturi depozitare precum si despre cosuri magazine.

Unul dintre avantaje este acela ca noi ne ocupam de transport iar tie iti revine placerea sa alegi rafturile fiindca va fi chiar o placere sa navigi printre rafturile noastre si sa alegi ceea ce achizitionezi pentru ca spatiul tau comercial sa imbrace alta fata, mai vesela si mai usor de vizitat de catre clienti.

Vino in spatiul nostru virtual si vei constata ca produsele noastre sunt reale si producatorii de profil au ales cele mai moderne metode de realizarea a acestor produse pe care noi le comercializam cu succes.

Poti fi beneficiarul rafturilor depozitare intrucat acestea sunt produse de top si aceasta este dovedita de structura rafturilor depozitare. Acestea sunt  din metal vopsit in camp electrostatic, in culorea de baza alb sau culori secundare albastru, rosu, portocaliu, gri, crem iar metalul din care sunt facute este tratat termic pentru imbunatatirea rezistentei la torsiune, incovoiere si rupere avand un grad ridicat de duritate ceea ce creste durabilitatea in timp a produsului.

Rafturile pentru depozite sunt realizate prin imbinarea mai multor subansamble: picior raft, traverse, conector de adancime, polite, fiecare din aceste subansamble fiind oferite intr-o gama variata de modele si dimensiuni, astfel incat produsul finit sa indeplineasca toate cerintele tale.

Greutatea admisa rafturilor depozite este variabila in functie de componentele raftului respectiv.

Toate facilitatile achizitiei rafturilor metalice impreuna cu imaginea de ansamblu si schite le gasesti accesand magazinul nostru  Rafturimetaliceaz.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here