„De ce iubim femeile? Pentru ca sunt femei, pentru ca nu sunt barbati, nici altceva. Pentru ca din ele-am iesit si-n ele ne-intoarcem, si mintea noastra se roteste mereu si mereu, numai în jurul lor.” (Mircea Cartarescu)


Ce inseamna sa fii o femeie frumoasa? Buze voluminoase, corp atletic, bust generos ar raspunde unii, judecata fiind una strict estetica. Zambet, inteligenta si incredere in sine ar spune altii. O intrebare subiectiva, la care nu exista un raspuns corect sau unul gresit. Asadar, ma voi raporta la o parere personala, nefiind vreo feminista convinsa, doar o iubitoare a feminitatii.
O femeie frumoasa debordeaza de feminitate si incredere in sine, i se citeste pasiunea in ochi si isi permite sa curga libera cu propriile emotii. Ea nu isi doreste sa le dovedeasca celor din jur cat e de grozava, e ea si atat, e adevarata. E plina de imperfectiuni, dar iubeste acest lucru. Se iubeste pe sine, isi imbratiseaza defectele de parca sunt cel mai bun lucru din lumea asta. Traieste pentru emotii, fie ca sunt lacrimi si sperante ori iubiri. Atitudinea o face cu adevarat frumoasa si o diferenteaza de restul.

Femeia este arta, este cea mai simpla poezie, dar si cel mai complex roman!
Femeia este arta, este cea mai simpla poezie, iar paradoxal, cel mai complex roman. Nu o vei intelege cand o vei dezbraca de haine, ci cand o vei dezbraca de temeri, de nebunii. Ea iti va da sindromul genunchilor tremuranzi cu simpla prezenta, abia mai apoi cu atingerea. Pentru ca femeia adevarata stie sa cucereasca un barbat cu senzualitatea ei, nu se va inchina la un altar creat din canoanele frumusetii. Ea poate sa iti starneasca cele mai nebanuite pofte si emana seuxalitate cu hainele pe ea. Isi foloseste inteligenta sa faca dragoste cu mintea ta, sa te cunoasca dincolo de perdea.
Ca raport de aparitie, femeia frumoasa nu este o „caricatura stridenta”, nu cauta atentie si nici sa atinga niste standarde ale frumusetii. Stie sa isi foloseasca atuurile, sa isi puna calitatile in valoare, fara a deveni vreun angajat la un circ ieftin.
Atunci cand este iubita in toate modurile si formele posibile, o astfel de femeie iti va oferi totul fara rezerve. Abia atunci o sa ii descoperi nebunia!
Si, daca tot am deschis subiectul despre „feminintate si femei frumoase”, cel mai bun studio de videochat si top 3 la nivel mondial, Charm Studio incurajeaza feminitatea si naturaletea.

Charm Studio are in componenta sa aproximativ 60 de modele de videochat, iar o treime dintre acestea castiga peste 10.000$ in fiecare luna. Sunt femei frumoase, sunt femei care stiu ce vor, femei independente si care au un tel foarte bine stabilit. Daca te regasesti printre acestea, poti programa un interviu pe www.charmstudios.ro sau ii poti urmari pe Facebook si Instagram.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here