Te-ai gândit cum ar fi să ai numele firmei tale pe colet? Dorești să arăți că ești un brand care ține cont de cele mai mici dar totodată și cele mai frumoase detalii?
Categoric suntem aici!

Maxoll, compania noastră, se remarcă printr-o calitate certificată și internaţional, oferă o varietate mare de soluții în domeniul ambalării pentru a vă satisface maximul de dorințe ce conțin detalii aferente fiecărui proiect sau produs dorit de Dvs. De această dată discutăm de produsul ce se remarcă drept un excelent mod de promovare al brandului Dvs., dar și un accesoriu nelipsit în ambalare, mai exact Bandă Adezivă Personalizată!

Produsul nostru se evidenţiază prin fabricarea de bandă adezivă personalizată ce ține marca dvs. în topul expunerii vizuale în faţa potenţialilor clienţi.
Acum să vă spunem ce înseamnă un anumit mesaj pe banda adezivă personalizată Maxoll! În cazul multor firme care lucrează cu oameni în gestiune și au nevoie de o evidență clară asupra pachetelor sau obiectelor, noi venim în ajutorul tuturor firmelor cu banda personalizată pe care poţi trece orice mesaj, imagine, logo, inclusiv și coduri de gestiune, astfel bilanțul inventarului este în siguranță 100%. De exemplu, cele mai des folosite sunt următoarele inscripții: PALET VERIFICAT”, ”FRAGIL” sau ”PROMOȚIE”.

Mai întâi de toate, benzile adezive personalizate Maxoll au rolul clar definit de a închide cutia de ambalare, și de a oferi protecție extremă și eficientă, siguranță prin sigilarea acestora. Indiferent de pachetul pe care îl aveți de expediat sau depozitat, banda este o metodă de securitate suplimentară ideală, economică și calitativă, care acum vă încântă cu personalizarea acesteia după nevoia Dvs.

În cazul în care vorbim de activitatea proprie a transportului care definitivează compania Dvs., în mâinile benzilor noastre adezive, se desfăşoară cu maximă siguranță și în condiții optime transportul, depozitarea şi prelucrarea pachetului, indiferent de mărimea, greutatea și forma acestuia. Benzile adezive personalizate își fac treaba bine în fiecare situație!

Cu toate că banda adezivă personalizată scoasă pe piață de firma noastră este de foarte mare actualitate acum, nu se vorbește de puțin timp în istoricul nostru de acesta, 1995 fiind anul de înființare a firmei noastre, iar în anul 2001 compania a început producția de benzi imprimate. Respectăm continuu standardul de calitate al producţiei și gândul Dvs. privind diferențierea ori recunoașterea de amprentă ca și brand.

Pe baza preferințelor a clienților Maxoll, benzile se pot imprima în maximum 3 culori text, grafică pe o lungime de max. 313 mm/ secvența, incluzând și distanța dintre două secvențe consecutive. Fondul de culoare folosit este alcătuit de o gama vastă: transparent, alb, galben, portocaliu, roșu, verde, albastru, gri, maro și negru.

Producător premiat internațional, livrăm clienților noștri, doar produse garantate și certificate, fără niciun fel de abatere de la standardele de calitate. Banda adezivă este extrem de customizabilă, având o lățime de 25 mm / 30 mm / 37.5 mm / 50 mm / 75 mm / 100mm / 150 mm, iar lungimea între 60 m / 66 m / 99 m / 132 m / 330 m / 660 m și 990 m.

Foloseşte produsele Maxoll şi devino contemporan !

Prin urmare, firma Maxoll, printre beneficiile oferite pentru Dvs., respectă toate standardele internaționale în vigoare și verificăm de 3 ori fiecare comandă a clientului înainte de a pune în mașina de transport produsele, apoi trimitem o singură dată! Aveți toată atenția noastră, garantat! Maxoll, dorește să aducă calitatea cea mai bună pentru clienții săi, din care chiar Dvs. faceți parte sau puteți face! Reamintim faptul că de peste 25 de ani Maxoll este aici cu soluții perfecte și produse de înaltă calitate, susținute în mod exemplar pe parcursul trecerii timpului.

Vino alături de noi și devino contemporan începând de azi! Oferim inovație, calitate în fabricare, sigiliu modern, alegând bandă adezivă personalizată Maxoll!
Suntem echipa bucuroasă, dezinvoltă, de profesioniști mereu la datorie pentru Dvs. Maxoll vă va ajuta, vă va sprijini și vă va consilia pentru a face achiziția corectă, perfectă și cu bun raționament al materialului necesar afacerii Dvs., astfel încât să aveţi un randament excelent în propria activitate mai mult ca oricând.

Contactează-ne: Str. Rákóczi Ferenc 96, Odorheiu Secuiesc | +4 0266 217 212 | office@maxoll.ro | www.foliestretchrpretensionata.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here