Vrei sa achizitionezi un fiset metalic? Desi aceasta piesa de mobilier te poate ajuta sa creezi un mediu de lucru organizat, alegerea modelului potrivit poate fi o sarcina dificila. Iata cum sa stabilesti cea mai buna compartimentare pentru nevoile tale!

Fiset cu 1 raft Eco+
Structura acestui model este realizata din tabla de calitatea I, sudata si cu grosimea de 0,7 mm. O astfel de constructie este sudata, din otel si cu pereti simpli, fiind destinata utilizarii comerciale si celei industriale. Dimensiunile de 800x350x600 mm asigura suficient spatiu pentru cele mai importante acte ale companiei.

Cat despre sistemul de inchidere, acesta este de tipul sus-jos, existand o incuietoare cu 2 chei alcatuita dintr-o serie de 3000 de numere diferite. Usile acestui fiset metalic disponibil in magazinul online Office Class sunt batante la 90°, iar in interior se afla 1 polita reglabila pe inaltime. Aceasta suporta o greutate de pana la 35 de kilograme si i se pot atasa alte polite suplimentare.

Produsul este fabricat in Romania, conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditat de organismele internationale. Acesta are vopseaua ignifuga, astfel incat prezinta un nivel de rezistenta superior la contactul cu focul si in cazul incendiilor. Culoarea usilor este gri, insa pot fi vopsite si pe o nuanta de crem, rosu, albastru, verde, maro sau alb. O alta optiune este sa alegi o vopsea neagra sau una silver, deoarece aceasta se poate integra mai rapid in decor.

Fiset cu 3 rafturi si seif
Dupa cum sugereaza si denumirea, un astfel de fiset metalic dispune de un seif in partea superioara. Acesta este prevazut cu cheie si poate fi foarte util pentru depozitarea obiectelor de valoare.

Produsul vine la pachet in stare complet asamblata, deci nu mai este nevoie sa angajezi pe cineva care sa se ocupe de acest proces. In plus, dispui de posibilitatea de a cumpara 3 fisete metalice de acelasi tip la oferta. Costul total este de doar 2 873,84 lei cu TVA, fiind aplicata o reducere de 610,98 lei.

Dimensiunile fiecarui dulap sunt de 900x400x1800 mm, ceea ce presupune faptul ca s-ar putea sa fie nevoie de un loc special pentru amplasarea acestora. Pe de alta parte, daca ai o firma stabila pe piata si vrei sa organizezi informatiile despre angajati si clienti intr-un mod mai simplu, acesta poate fi un avantaj enorm.

Fiset cu 4 rafturi
Usa acestui fiset metalic este dublu ranforsata, fiind dotata cu fante de aerisire in partea inferioara. Drept urmare, aerul poate circula in mod corespunzator in interior si este prevenit procesul de formare a bacteriilor. Pe langa inchiderea clasica, exista inca un maner cu butuc si 2 chei.

De asemenea, acest produs dispune de certificarile ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004, Environmental Management si OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management. Asadar, iti este asigurat faptul ca vopseaua rezista in conditii de lucru dificile si nu vei intampina probleme legate de securitate.

De unde sa achizitionezi un fiset metalic?
Mobilierul metalic este esential in orice companie, datorita faptului ca acesta ofera o gama larga de posibilitati de compartimentare. Alege un magazin online de birotica si papetarie, asa cum este Office Class, si te poti bucura de modelele de mai sus la preturi reduse!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here